Interim legal management

Interim legal management: 
je vaste sparring partner

Heb je binnen je onderneming geen juridische afdeling, maar wel regelmatig nood aan een legal counsel die mee is met de laatste wetswijzigingen en rechtspraak? Wil je een betrouwbare jurist die jouw dagelijkse realiteit snapt en meedenkt over het totaalplaatje? Of zoek je een expert om je interne legal team bij te springen in drukke tijden?

Enter Eveline Van den Abeele van Rechtaan. Gedurende een vooraf afgesproken periode draait ze op vaste momenten mee, op jouw kantoor of vanop afstand.

Ze wordt jouw extra paar ogen voor alle juridische - en aanverwante - kwesties: contracten, policy’s, legal risk management of andere legal issues

Daarbij brengt ze haar brede ervaring mee als externe én in-house bedrijfsjurist. Met haar pragmatische kijk en rechtuit advies vertaalt ze regels en wetten in haalbare actiepunten voor jouw team en onderneming.

Cropped logo hoge resolutie 1

“Ondanks de eigen opgebouwde expertise voelt het zeer comfortabel om als accountancykantoor een juridische ‘sparringpartner’ achter de hand te hebben.

Rechtaan heeft de juiste expertise in huis: een uitgebreide kennis van het corporate luik, alsook van diverse commerciële vraagstukken.

Dit in combinatie met een persoonlijke en down-to-earth aanpak maakt van Rechtaan, zowel voor ons als onze klanten, de ideale partij.”

— Jan De Vriese van De Vriese Accountancy

Hoeveel betaal ik voor interim legal management?

Voor we een samenwerking opstarten, maken we hier goede afspraken over. Je krijgt altijd een vrijblijvende offerte doorgestuurd.

Zo weet je vooraf waar je staat.

Juridische expertise in jouw onderneming?
Schakel Rechtaan in als interim legal manager.