Legal risk management

Legal risk management:
een klare kijk op je juridische risico’s

Als een vertrouwde sparring partner bekijken we jouw zaak vanuit onze brede ervaring als legal counsel. 

Daardoor spotten we juridische hiaten die je zelf over het hoofd zag. En dat kan jou veel leed en kosten besparen.

Samen bekijken we: wat is de verstandigste volgende stap voor jouw onderneming?

Deze juridische documenten kan Rechtaan voor jouw onderneming opstellen:

360° juridisch doorgelicht

De grote lijnen van je onderneming zitten strak, ook juridisch. Je zakelijke relaties heb je in correcte contracten gegoten, je algemene voorwaarden staan op punt, je hebt waterdichte policy’s over klanten- en gegevensbeheer …

Maar heb je ook gedacht aan hoe je je intellectuele eigendommen beschermt? Hoe je reageert wanneer iemand een juridische claim tegen je indient of geen facturen betaalt? Zit er een in lijn in wanneer je instemt met de algemene voorwaarden van een andere partij, en wanneer niet? Wie beslist binnen je onderneming over aanpassingen aan contracten en policy’s? En wie kan rechtmatig contracten ondertekenen in naam van jouw onderneming, ook digitaal? Heb je de gepaste verzekeringen?

Rechtaan bekijkt je onderneming uit alle mogelijke hoeken. Zo kan jij efficiënter bezig zijn met je core business, zonder zorgen over wat je juridisch boven het hoofd zou kunnen hangen.

Legal Risk Management
Renovaut

“Eveline is een echte aanrader! Wij appreciëren haar directheid en probleemoplossend vermogen. Ze staat altijd klaar met een passend professioneel antwoord. Dit allemaal zonder ons kantoor te moeten verlaten. Echte TOPservice.”

Emrah de Wilde van schrijnwerkerij Renovaut

Logo horizontal 63b5dcc5 1

"Samenwerken met Eveline geeft altijd expertise en rust in woelige tijden. Startende en ervaren ondernemers kunnen zich hier perfect omringen met gedegen advies in moeilijke materie."

Nicolas Roose van MeteoSupport en NoodweerBenelux

Hoeveel kost legal risk management bij Rechtaan?

Daarover heb je duidelijkheid voor je met Rechtaan gaat samenwerken. Je krijgt een vrijblijvende offerte met ofwel een vaste prijs, ofwel een uurtarief en een realistische inschatting van de tijd die nodig is voor jouw project.

Krijg rechttoe rechtaan zicht op je juridische risico’s